365id & Wheelsys Integration

WHEELSYS WIDE ON WHITE
365id newlogo 2021 payoff

VARFÖR INTEGRERA?

Med en ID-verifieringslösning från 365id överförs rätt kunddata snabbt, enkelt och säkert till ditt existerande affärssystem. 

  • Snabbare kundprocess
  • Förbättrad kundupplevelse
  • Säker onboarding av kunder
external checks

Hur fungerar det?

Spela videoklipp

Kontakta oss

AG linkedin

Anders Green,
Sales & Marketing Director

Jag hjälper er mer än gärna om du har några frågor eller vill beställa en gratisdemo. Kontakta mig via formuläret eller via mina kontaktuppgifter nedan.
anders.green@365id.com
+46 10-12 21 903

Om Wheels Car Rental

Med huvudkontor i Aten har Wheels Car Rental System utformad ett lätthanterligt, användarvänligt och funktionsrikt biluthyrningssystem som används av hundratals företag världen över.

Wheels och 365id har samarbetat sedan 2018 och används av ett stort antal biluthyrare över hela världen, med fokus på Europa.

wheels hero
365id scanner

Lätthanterligt kundflöde

Integrationen mellan 365id och Wheelsys infogar automatiskt textinformation och bilder från skannade körkort, pass och id-kort direkt in i Wheelsys hyresavtal.

Dessutom blir verifieringsresultatet (grön / gul / röd) för den skannade id-handlingen presenterat i hyresavtalet för senare referens. Skannade handlingar finns tillgängliga i 15 minuter på servern och kan enkelt laddas ner till det aktuella hyresavtalet.

Integrationen med Wheelsys gör att ni kan använda en 365id Scanner till mer än en arbetsstation och man kan även ha flera 365id Scannrar i en uthyrningsstation för att smidigt och enkelt föra över data till rätt hyresavtal.

Scroll to Top