Teleoperatörer

Verifiering av id-handlingar, överföring och lagring av data säkert och smidigt med lösningar från 365id

Fördelar för dig

Använd 365ids system för att skanna kunders id-handlingar i realtid. Förutom att stoppa bedrägeriförsök kan den insamlade kundinformationen sömlöst skjutas över till ert affärssystem där vidare bearbetning kan göras.

stoppadbedagerier ikon

Stoppa och avslöja bedrägerier

overskadligkostnad ikon

Låg och överskådlig månadskostnad oavsett antal skanningar

enkeluppstart ikon

Enkel och snabb uppstart utan krav på utbildning

lagring ikon

Lagring av bilder på id-handlingar

Verifiering i realtid

Med 365id verifieras id-handlingar från hela världen i realtid vilket gör det enkelt och smidigt för teleoperatörer att verifiera identiteten på sina kunder.

Äktheten på id-handlingar och dess utgångsdatum verifieras på några sekunder och svaret presenteras i realtid. Som en del av tjänsten ingår möjligheten att lagra bilderna på skannade id-handlingar.

Teleoperatörer som använder 365id får också fördelen att bedrägerier förebyggs, då bedragare undviker butiker där 365id Scanners finns. 

rupixen com Q59HmzK38eQ unsplash

Kontakta oss

Kontakta oss om du vill ha en gratis demo eller har frågor om våra lösningar. En ansvarig säljare kommer att kontakta dig så fort hen kan. 

Enkel uppstart

365id Scannern kräver endast ström och internet vilket gör det lätt för nya användare att komma igång direkt. Ingen utbildning behövs för att kunna skanna eller använda systemet.

Har du valt integration till ditt affärssystem förs den önskade informationen över i realtid utan fördröjning för vidare bearbetning.

Vår mjukvara är baserad på innovativa idéer och den senaste tekniken inom verifiering av id-handlingar i realtid. Vi arbetar löpande med utveckling av våra system för att hela tiden ligga steget före bedragares uppfinningsrikedom kring id-bedrägerier.

365power ikon

Prisvärda lösningar

Vi på 365id erbjuder smarta och enkla lösningar för detaljhandeln. Våra tjänster är snabba att komma igång med och kräver i princip inga interna resurser eller andra investeringar. Vårt API gör det möjligt att på ett enkelt sätt även integrera med befintliga affärssystem. 

Vi erbjuder marknadens säkraste och mest prisvärda lösningar. Detta ger en säkrare arbetsmiljö, minskade administrationskostnader och minimerad risk för både bedrägerier och fel pga. den mänskliga faktorn.

365 Ikon2
365 Ikon2

Lagring av id-handlingar

Med 365id får man möjligheten att lagra bilder på skannade id-handlingar. Detta gör att det administrativa arbetet förenklas betydligt. I brottsutredningar kring identitetsbedrägerier samt vid eventuella skade- och försäkringsärenden är fördelen att skannade id-handlingar finns tillgängliga. Du som kund väljer om lagring ska ske och hur lång lagringstiden skall vara. 

Med vår lagring av skannade id-handlingar kan vi enkelt och smidigt bistå med underlag om vilken id-handling som används vid det specifika tillfället.

En kopia på skannade id-handlingar och körkort lagras och vid behov kan dessa hämtas upp via 365id Portalen eller beställas på support@365id.com.

Scroll to Top