fullColor lightBackground
deviceRenteon1

Om Renteon

Renteon Car Rental Solution är en del av VIP-DATA d.o.o baserat i Kroatien. Med deras expertis, kunskap, flexibilitet och innovativa tillvägagångssätt skapar de mjukvarulösningar för att säkerställa en konkurrensfördel för deras kunder.

Renteon erbjuder biluthyrare på flera plattformar automatisering och förenkling av uthyrningsverksamheten för fordon. De hjälper till med fordonsflottan, spåra och bearbeta bokningar över olika online kanaler och hantera den ekonomiska aspekten av deras verksamhet.

Sist men inte minst kommer Renteon med rapporteringsfunktioner som hjälper användare att få datadriven inblick i lönsamhet och prestanda för sin verksamhet.

Renteon och 365id har arbetat sen 2019 med målet att vår gemensamma lösning skall skapa mervärde åt våra kunder.

Lätthanterligt kundflöde

Renteon stöder till fullo användningen av en 365id Scanner med alla verktyg som behövs för kundhantering. Med bara ett klick infogas bilder och text från skannade id-handlingar in i kontraktet och sparar dem i adressboken. Informationen från adressboken, när den väl har sparats, kan återanvändas för kundens framtida kontrakt. 

365id kommer också att kontrollera äkthet för skannade dokument och meddela dig via gröna, gula och röda ikoner för att ange om det är ett äkta dokument. Med 365id Scannern minskar du avsevärt manuellt arbete och möjlig risk för datainmatningsfel.

365id scanner
Scroll to Top