365id & Renteon Integration

fullColor lightBackground
365id newlogo 2021 payoff

VARFÖR INTEGRERA?

Med en ID-verifieringslösning från 365id så överförs rätt kundinformation snabbt, lätt och säkert till ditt existerande affärssystem. 

  • Snabbare kundprocess
  • Förbättrad kundupplevelse
  • Säker kundhantering
external checks

Hur funkar det?

Spela videoklipp

Kontakta oss

AG linkedin

Anders Green,
Sales & Marketing Director

Jag hjälper dig mer än gärna om du har några frågor. Kontakta mig via formuläret eller genom mina uppgifter nedan.
anders.green@365id.com
+46 10-12 21 903

Om Renteon

Renteon Car Rental Solution är en del av VIP-DATA d.o.o baserat i Kroatien. Med deras expertis, kunskap, flexibilitet och innovativa tillvägagångssätt skapar de mjukvarulösningar för att säkerställa en konkurrensfördel för deras kunder.

Renteon erbjuder biluthyrare på flera plattformar automatisering och förenkling av uthyrningsverksamheten för fordon. De hjälper till med fordonsflottan, spåra och bearbeta bokningar över olika online kanaler och hantera den ekonomiska aspekten av deras verksamhet.

Sist men inte minst kommer Renteon med rapporteringsfunktioner som hjälper användare att få datadriven inblick i lönsamhet och prestanda för sin verksamhet.

Renteon och 365id har arbetat sen 2019 med målet att vår gemensamma lösning skall skapa mervärde åt våra kunder.

deviceRenteon1
365id scanner

Lättehanterligt kundflöde

Renteon stöder till fullo användningen av en 365id Scanner med alla verktyg som behövs för kundhantering. Med bara ett klick infogas bilder och text från skannade id-handlingar in i kontraktet och sparar dem i adressboken. Informationen från adressboken, när den väl har sparats, kan återanvändas för kundens framtida kontrakt. 

365id kommer också att kontrollera äkthet för skannade dokument och meddela dig via gröna, gula och röda ikoner för att ange om det är ett äkta dokument. Med 365id Scannern minskar du avsevärt manuellt arbete och möjlig risk för datainmatningsfel.

Scroll to Top