Våra lösningar

Gör kundresan smidig, snabb och säker
med marknadens effektivaste id-verifieringstjänst

365id är ett fullskaligt id-säkerhetsbolag, med lösningar för alla situationer. Från den lokala maskinuthyraren till stora internationella aktörer inom finansbranschen. Med marknadens smidigaste infrastruktur och datahantering I världsklass kan vi tillhandahålla en premium produkt till en extremt kostnadseffektiv prisbild. Gör som hundratals kunder över hela världen  – arbeta med 365id och gör er kundresa trygg, säker och snabb.

Multipla enheter

Oavsett om ni vill använda er av vår hårdvara eller mjukvara har vi lösningen. Vår infrastruktur och ecosystem gör det möjligt att använda olika enheter för att samla in data, identifiera, verifiera och föra över information.

Känn din kund

Identifiering av kund är idag ett lagkrav för många branscher, så kallade “känd dig kund”, vilket är riktlinjer för organisationer och företag för att stoppa penningtvätt och finansiering av illegal verksamhet. Genom att använda 365id hjälper vi er att identifiera och verifiera era kunder och föra över informationen till ert affärssystem, detta ger en  smidigare och professionellare kundresa samt säkrare och tryggare vardag för era anställda.

integrera ikon
stoppur ikon

OCR Optical Character Recognition

Våra avancerade modeller för lärande och AI gör det möjligt att på bara några sekunder läsa av, läsa ut och föra över texten informationen på id-handlingar. Det är utan mänsklig inblandning, vilket innebär minskad risk och förbättrad integritet.

overforing ikon

Snabb och enkel överföring av kunddata till affärssystem

Förädla användning av 365id genom att integrera data, dvs namn, födelsedatum, bild etc, från skannade id-handlingar in i ert affärssystem. Genom att arbeta med 365id får ni både ökad säkerhet mot bedrägerier och uppleva en sömlös kundprocess när data från de skannade id-handlingarna automatiskt fyller i ert system.

lagring ikon

Externa kontroller hos tredjepart

365id kan även tillhandahålla flertalet externa kontroller. På så vis kan kunddata som läses från id-handlingar skickas till exempelvis Trafikverket för att kontrollera kortets giltlighet. För mer information kontakta oss.

Kontakta oss

Kontakta oss om du vill ha en gratis demo eller har frågor om våra lösningar. En ansvarig säljare kommer att kontakta dig så fort hen kan. 

Scroll to Top