Logistik & Leverans

Verifiera id-handlingar och stoppa bedrägeriförsök i realtid

Fördelar för dig

Verifiera id-handlingar och stoppa bedrägeriförsök i realtid. Informationen kan även sömlöst föras över till ert befintliga affärssystem för vidare bearbetning.

Stoppa och avslöja id-bedrägerier

Snabb och enkel överföring av kunddata till affärssystemet

Lagring av bilder på id-handlingar

Låg och överskådlig månadskostnad oavsett antal skanningar

Verifiering i realtid

Med 365id verifieras id-handlingar från hela världen i realtid vilket gör det enkelt och smidigt för företag inom Logistik & Leverans att verifiera identiteten på sina kunder.

Äktheten på id-handlingar och dess utgångsdatum verifieras på några sekunder och svaret presenteras i realtid. Du kan också välja att lagra en bild på skannade id-handlingar. Bilden kan användas vid t.ex. utredningar och du som kund bestämmer lagringstiden.

Företag inom Logistik & Leverans som använder 365id får också fördelen att bedrägerier förebyggs, då bedragare undviker utlämningsställen där 365id finns. 

Integrera

En integration med oss innebär att kunduppgifter från skannade id-handlingar automatiskt överförs till ert affärssystem. Du väljer vilken information, textfält eller bild på id-handlingen som ska överföras.

Att samarbeta med oss på 365id innebär att säkerheten för er verksamhet höjs  och förbättras kombinerat med smidigare och tryggare arbetsprocesser. Detta samtidigt som kundprocessen och själva affärsuppgörelsen mellan dig och kunden blir snabbare och säkrare för båda parter.

Integrera enkelt till ert befintliga affärssystem för sömlös överföring av kundinformation. 

Lätt att använda

365id Scanner kräver bara ström och internet vilket gör det enkelt för nya användare att komma igång omgående. Ingen utbildning krävs för att kunna hantera systemet och genomföra skanningar av id-handlingar. Tydliga ikoner för godkända eller ogiltiga id-handlingar visas och kan inte misstolkas.

Vår mjukvara är baserad på innovativa idéer och den senaste tekniken inom verifiering av id-handlingar i realtid. Vi arbetar löpande med utveckling av vårt system för att hela tiden ligga steget före bedragares uppfinningsrikedom kring id-bedrägerier.

Lagring av id-handlingar

Med 365id får man möjligheten att lagra bilder på skannade id-handlingar. Detta gör att det administrativa arbetet förenklas betydligt. I brottsutredningar kring identitetsbedrägerier samt vid eventuella skade- och försäkringsärenden är fördelen att skannade id-handlingar finns tillgängliga. Du som kund väljer om lagring ska ske och hur lång lagringstiden skall vara. 

Med vår lagring av skannade id-handlingar kan vi enkelt och smidigt bistå med underlag om vilken id-handling som används vid det specifika tillfället.

En kopia på skannade id-handlingar och körkort lagras och vid behov kan dessa hämtas upp via 365id Portalen eller beställas på support@365id.com.