Hotell

Skanna, verifiera och för över data till ert PMS.
Spara data online och slipp onödigt pappersarbete

Fördelar för dig

Med en id-verifieringslösning från 365id överförs rätt kundinformation snabbt, enkelt och tryggt till det befintliga PMS för vidare bearbetning.

overforing ikon

Snabb och enkel överföring av kunddata till ert PMS

overskadligkostnad ikon

Låg och överskådlig månadskostnad oavsett antal skanningar

enkeluppstart ikon

Enkel och snabb uppstart utan krav på utbildning

lagring ikon

Lagring av bilder på id-handlingar

Vad hjälper vi hotell med?

Med vår effektiva identitetskontroll som snabbar upp kundprocessen kan både du och din kund känna er trygga och säkra på att rätt information registreras. Genom att använda 365id kommer även fördelar som att bedrägerier med falska id-handlingar effektivt upptäcks och stoppas.

Vi på 365id erbjuder smarta och enkla lösningar för hotell. Våra tjänster är snabba att komma igång med och kräver i princip inga interna resurser eller andra investeringar. Vårt API gör det väldigt enkelt att integrera kunduppgifter från skannade id-handlingar till ert befintliga PMS system. 

mews pms2

Kontakta oss

Kontakta oss om du vill ha en gratis demo eller har frågor om våra lösningar. En ansvarig säljare kommer att kontakta dig så fort hen kan. 

Scanner
Scanner

Lätt att använda

Att samarbeta med oss på 365id innebär för hotell att säkerheten för er verksamhet höjs  och förbättras genom smidigare och tryggare arbetsprocesser. Detta samtidigt som kundprocessen och själva affärsuppgörelsen mellan dig och kunden blir snabbare och säkrare för alla parter.

Integrera enkelt till ert PMS för sömlös överföring av kundinformation. 

365power ikon
365power ikon

Enkel uppstart

365id Scannern kräver endast ström och internet vilket gör det lätt för nya användare att komma igång direkt. Ingen utbildning behövs för att kunna skanna eller använda systemet. 

Har du valt integration till ditt PMS förs den önskade informationen över i realtid utan fördröjning för vidare bearbetning.

Vår mjukvara är baserad på innovativa idéer och den senaste tekniken inom verifiering av id-handlingar i realtid. Vi arbetar löpande med utveckling av våra system för att hela tiden ligga steget före bedragares uppfinningsrikedom kring id-bedrägerier.

Lagring av id-handlingar

Med 365id får man möjligheten att lagra bilder på skannade id-handlingar. Detta gör att det administrativa arbetet förenklas betydligt. I brottsutredningar kring identitetsbedrägerier samt vid eventuella skade- och försäkringsärenden är fördelen att skannade id-handlingar finns tillgängliga. Du som kund väljer om lagring ska ske och hur lång lagringstiden skall vara. 

Med vår lagring av skannade id-handlingar kan vi enkelt och smidigt bistå med underlag om vilken id-handling som används vid det specifika tillfället.

En kopia på skannade id-handlingar och körkort lagras och vid behov kan dessa hämtas upp via 365id Portalen eller beställas på support@365id.com.

365 Ikon2
Scroll to Top