Bank & Finans

365id har lösningen för identitetsverifiering, hjälper dig omborda kunder, följa AML och minskar risken för bedrägeri

Fördelar för dig

Med en id-verifieringslösning från 365id möter du kraven för AML och KYC och kan också överföra rätt kundinformation snabbt, enkelt och tryggt till det befintliga affärssystemet för vidare bearbetning.

penningtvatt ikon

Möter krav kring penningtvättslagen/AML

overforing ikon

Snabb och enkel överföring av kunddata till affärssystemet

stoppadbedagerier ikon

Stoppa och avslöja id-bedrägerier

enkeluppstart ikon

Snabb och enkel uppstart utan krav på utbildning

Möt lagkrav

En första, kritisk åtgärd för att förhindra penningtvätt eller försök till penningtvätt, är att säkerställa att en person är den de utger sig för att vara. För de flesta företag innebär det att kontrollera körkort eller id-kort på sin kund. Detta sker ofta rutinmässigt, och där erbjuder 365id en smidig och väldigt enkel lösning. Via en scanner verifieras id-handlingar i realtid och ger både företag och kund en snabb och säker metod att både skydda sig själv och andra.

Med 365ids lösning får du en enkel tjänst som är lätt att använda och ger en snabbare metod för autentisering och lagring av id-handlingar. Oavsett om du är en stor bank, valutaväxlare, pantbank eller advokat kan vår teknik skydda dig och dina kunder från kriminell verksamhet och samtidigt uppfylla alla nödvändiga juridiska krav.

pexels andrea piacquadio 3823488

Kontakta oss

Kontakta oss om du vill ha en gratis demo eller har frågor om våra lösningar. En ansvarig säljare kommer att kontakta dig så fort hen kan. 

integrera ikon
integrera ikon

Integrera

Att samarbeta med oss på 365id innebär att säkerheten för er verksamhet höjs ytterligare och förbättras genom smidigare och tryggare arbetsprocesser. Detta samtidigt som kundhanteringsprocessen och själva affärsuppgörelsen mellan dig och kunden blir snabbare och säkrare för båda parter.

Integrera enkelt till ert befintliga affärssystem för sömlös överföring av kundinformation. 

Verifiering i realtid

Med 365id verifieras id-handlingar från hela världen i realtid vilket gör det enkelt och smidigt för företag inom Bank & Finans att verifiera identiteten  på sina kunder.

Äktheten på id-handlingar och dess utgångsdatum verifieras på några sekunder och svaret presenteras i realtid. Som en del av tjänsten ingår möjligheten att lagra bilderna på skannade id-handlingar.

Företag inom Bank & Finans  som använder 365id får också fördelen att bedrägerier förebyggs, då bedragare undviker bank & finanskontor där 365id Scanner finns. 

Scanner
365power ikon
365power ikon

Lätt att använda

365id Scanner kräver bara ström och internet vilket gör det enkelt för nya användare att komma igång omgående. Ingen utbildning krävs för att kunna hantera systemet och genomföra skanningar av id-handlingar. Tydliga ikoner för verifierade eller icke verifierade id-handlingar visas och kan inte misstolkas.

Vår mjukvara är baserad på innovativa idéer och den senaste tekniken inom verifiering av id-handlingar i realtid. Vi arbetar löpande med utveckling av våra system för att hela tiden ligga steget före bedragares uppfinningsrikedom kring id-bedrägerier.

Scroll to Top