Detaljhandel

Stoppa id-bedrägerier och få möjlighet till sömlös överföring av kundinformation

Fördelar för dig

Verifiera id-handlingar och stoppa bedrägeriförsök i realtid. Informationen kan även sömlöst föras över till ert befintliga affärssystem för vidare bearbetning.

stoppadbedagerier ikon

Stoppa och avslöja bedrägerier

overforing ikon

Snabb och enkel överföring av kunddata till affärssystemet

overskadligkostnad ikon

Låg och överskådlig månadskostnad oavsett antal skanningar

enkeluppstart ikon

Enkel och snabb uppstart utan krav på utbildning

Verifiering i realtid

Med 365id verifieras id-handlingar från hela världen i realtid vilket gör det enkelt och smidigt för detaljhandlare att verifiera identiteten på sina kunder.

Äktheten på id-handlingar och dess utgångsdatum verifieras på några sekunder och svaret presenteras i realtid. Som en del av tjänsten ingår möjligheten att lagra bilderna på skannade id-handlingar.

Detaljhandlare som använder 365id får också fördelen att bedrägerier förebyggs, då bedragare undviker butiker där 365id Scanner finns. 

Scanner

Kontakta oss

Kontakta oss om du vill ha en gratis demo eller har frågor om våra lösningar. En ansvarig säljare kommer att kontakta dig så fort hen kan. 

Automatisera din kundprocess

Inom detaljhandeln och andra verksamheter som erbjuder kunder att köpa varor via faktura är det viktigt att snabbt och säkert kunna registrera rätt kundinformation. Manuell inmatning tar tid, ökar risken för felaktigheter och har låg säkerhet då falska id-handlingar kan vara svåra att urskilja. 

Med 365id kontrollerar du snabbt och enkelt kundernas id-handlingar och vi kan automatiskt överföra kunduppgifterna till ditt affärssystem. Våra produkter och tjänster är enkla att installera och använda med tydliga ikoner för godkända och ogiltiga id-handlingar som inte går att misstolka, vilket också underlättar vid nyanställningar och vid perioder med tillfällig personal. 

Prisvärda lösningar

Vi på 365id erbjuder smarta och enkla lösningar för detaljhandeln. Våra tjänster är snabba att komma igång med och kräver i princip inga interna resurser eller andra investeringar. Vårt API gör det möjligt att på ett enkelt sätt även integrera med befintliga affärssystem. 

Vi erbjuder marknadens säkraste och mest prisvärda lösningar. Detta ger en säkrare arbetsmiljö, minskade administrationskostnader och minimerad risk för både bedrägerier och fel pga. den mänskliga faktorn.

365power ikon
365power ikon

Lätt att använda

Att samarbeta med oss på 365id innebär för detaljhandlare att säkerheten för er verksamhet höjs och förbättras genom smidigare och tryggare arbetsprocesser. Detta samtidigt som kundprocessen och själva affärsuppgörelsen mellan dig och kunden blir snabbare och säkrare för alla parter.

365id Scannern kräver endast ström och internet vilket gör det lätt för nya användare att komma igång direkt. Ingen utbildning behövs för att kunna skanna eller använda systemet.

Scroll to Top