512x512bb
integrera ikon

Om CarPro Systems

Med kontor i 7 olika städer är CarPro Systems en av de ledande globala leverantörerna av affärssystem med lösningar och tjänster för bilindustrin. CarPro Systems har framgångsrikt implementerat ledande teknik för sina kunder inom biluthyrning och leasing i över ett decennium.

Dagens fordonsapplikationer och affärssystemslösningar utvecklas i snabb takt och revolutionerar hur affärer görs. CarPro´s engagemang för sin kundbas driver deras utvecklingscenter att kontinuerligt förbättra sitt produktsortiment för att säkerställa att kunderna alltid behåller sin konkurrensfördel på dagens dynamiska marknad.

Sömlös och kraftfull integration

Integrationen mellan CarPro Systems och 365id gör det möjligt för användaren att automatiskt överföra alla kunduppgifter från skannade körkort, pass och id-kort till hyresavtalen.

Integrationen är enkel att komma igång med. Koppla internet till 365id Scannern, knappa in scannerns serienummer i ditt CarPro system och sedan har du en sömnlös överföring av data till ditt hyresavtal.

Du kommer att få en smidigare kundprocess samtidigt som du stoppar id-bedrägerier genom att falska dokument avslöjas. Allt du behöver göra är att skanna dokumenten i din 365id Scanner.

365id scanner
Scroll to Top