ID-skydd för Teleoperatörer

ID Skydd för Teleoperatörer

Känner ni igen er i följande scenario?

Teleoperatörer har under många år fallit offer för id-bedrägerier och kapningar. Mobiltelefoner och abonnemang är attraktiva byten för bedragare då mobiltelefoner är enkla att sälja vidare. Abonnemangen kan, i sin tur, användas för att ringa betalsamtal för stora summor. Med vår hjälp kan ni som företag och era kunder känna er trygga!

Vårt fokus ligger på att göra teleoperatör-branschen till en säker bransch för samtliga. En 365id Scanner® kommer öka säkerheten för er och era kunder.

Hur kan 365id hjälpa er som teleoperatörer?

365id Scannern® hjälper personalen att verifiera id-handlingars äkthet och utgångsdatum på några sekunder vid köp av era produkter/tjänster.

Möjligheten att lagra bild på skannade id-handlingen ger teleoperatörerna ett säkert och effektivt sätt att hantera kundreklamationer och olika former av utredningar.

Kassa- och kundprocessen effektiviseras och du kan ägna mer tid åt kunden samtidigt som du stoppar id-bedrägerier snabbt, enkelt och till en låg månadskostnad.

Det har visat sig att bedragare också undviker att gå in i butiker när dom ser att det står en 365id Scanner® på disken – vilket också ger en tryggare arbetsmiljö för er personal.

ID-säkerhet i abonnemangsform

365id Scannern®

365id Scannern® kräver endast internet och elström, vilket gör det mycket enkelt att komma igång och dyr integration undviks. Resultatet från skanningar kan kopplas samman med andra system, om så önskas. Personalen behöver i övrigt ingen utbildning utan kan lätt använda sig av systemet.

Systemfunktioner

  • Skannar körkort, pass och id-kort
  • Verifierar id-handlingars äkthet
  • Kontrollerar utgångsdatum
  • Möjlighet att lagra bild på skannade id-handlingar
  • Anpassad mot dataskyddsförordningen
  • Hög datasäkerhet
  • Support och installationsstöd
Flera teleoperatörer har redan valt 365id för att stoppa id-bedrägerier snabbt, enkelt och till en låg kostnad, kontakta oss för mer information!

Teleoperatörer som valt 365id

Fyll i uppgifterna, så kontaktar vi dig

+46 10-12 21 900 info@365id.com