ID-skydd för Myndigheter

id skydd för myndigheter

Känner ni igen er i följande scenarion?

För myndigheter är det extra viktigt att säkerställa korrekt identifieringar. En felaktig identifieringar av kunder och anställda kan leda till att bidrag betalas ut felaktigt, obehöriga får särskilda befogenheter samt att giltiga identitetshandlingar och körkort lämnas ut till fel personer.

Hos många myndigheter är det därav ett måste att säkerställa identiteten av kunder och anställda, något som vi kan hjälpa er med.

Hur kan 365id hjälpa er som myndighet?

365id erbjuder en kostnadseffektiv och enkel lösning för att kunna säkerställa att id-handlingar som används för att identifiera kunder och anställda är äkta.

En bild på skannade id-handlingar kan sparas och/eller skickas till er egna kunddatabas. Detta förenklar och säkerställer uppföljning av identifiering av kunder.

Uppkoppling mot andra databaser såsom transportstyrelsens körkortsregister och folkbokföringsadresser.

ID-säkerhet i abonnemangsform

365id Scannern®

365id Scannern® kräver endast internet och elström, vilket gör det mycket enkelt att komma igång och dyr integration undviks. Resultatet från skanningar kan kopplas samman med andra system, om så önskas. Personalen behöver i övrigt ingen utbildning utan kan lätt använda sig av systemet.

Systemfunktioner

  • Skannar körkort, pass och id-kort
  • Verifierar id-handlingars äkthet
  • Kontrollerar utgångsdatum
  • Möjlighet att lagra bild på skannade id-handlingar
  • Anpassad mot dataskyddsförordningen
  • Hög datasäkerhet
  • Support och installationsstöd
Flera myndigheter har redan valt 365id för att stoppa id-bedrägerier snabbt, enkelt och till en låg kostnad, kontakta oss för mer information!

Fyll i uppgifterna, så kontaktar vi dig

+46 10-12 21 900 info@365id.com