ID-skydd för Logistik

ID Skydd för Logistikföretag

Känner ni igen er i följande scenario?

Utlämning av paket är många gånger sista delen i fullbordandet av id-bedrägerier och där bedragarna får ut sitt byte. Detta kan påverka logistikföretag, företag och privatpersoner negativt både ekonomiskt, socialt och vad gäller företagen också i press/media.

Då id-handlingars äkthet kontrolleras vid utlämning av paket minimeras möjligheten till bedrägerier och säkerheten/tryggheten ökar för samtliga. Med vår hjälp är detta möjligt!

Hur kan 365id hjälpa er som logistikföretag?

365id Scannern® kontrollerar id-handlingars äkthet och utgångsdatum på några sekunder.

Uppgifterna på id-handlingen kan även skickas till kassasystemet och ersätta streckkodsscanningen som görs idag.

Du kan också välja att lagra en bild på den skannade id-handlingen för att skapa en god spårbarhet till vilken handling som användes.

Inom logistik har 365id Scannern® även visat sig vara effektiv när det kommer till att kontrollera körkorten hos dom anställda och inhyrda chaufförerna. Vilket också är ett lagkrav i och med att företaget förser sina anställda med ett fordon.

ID-säkerhet i abonnemangsform

365id Scannern®

365id Scannern® kräver endast internet och elström, vilket gör det mycket enkelt att komma igång och dyr integration undviks. Resultatet från skanningar kan kopplas samman med andra system, om så önskas. Personalen behöver i övrigt ingen utbildning utan kan lätt använda sig av systemet.

Systemfunktioner

  • Skannar körkort, pass och id-kort
  • Verifierar id-handlingars äkthet
  • Kontrollerar utgångsdatum
  • Möjlighet att lagra bild på skannade id-handlingar
  • Anpassad mot dataskyddsförordningen
  • Hög datasäkerhet
  • Support och installationsstöd
Flera logistikföretag har redan valt 365id för att stoppa id-bedrägerier snabbt, enkelt och till en låg kostnad, kontakta oss för mer information!

Logistikföretag som valt 365id

Fyll i uppgifterna, så kontaktar vi dig

+46 10-12 21 900 info@365id.com