ID-skydd för Hotell

ID Skydd för hotell

Känner ni igen er i följande scenario?

Hotellbranschen drabbas av olika typer av kriminell verksamhet och har ett lagkrav på sig att kontrollera utländska gästers id-handlingar och vid misstanke även på inhemska gäster.

Hotellen har också en skyldighet att motverka kriminell verksamhet genom att de måste polisanmäla misstanke om brott vid t.ex. prostitution. Genom att ställa ut en 365id Scanner® på disken och ni förebygger huvuddelen av denna kriminella verksamheten.

Hur kan 365id hjälpa ert hotell?

365id Scannern® kontrollerar id-handlingars äkthet och utgångsdatum på några sekunder.

Det har visat sig att bedragare och andra kriminella undviker att gå in på hotell när dom vet att det står en 365id Scanner® på disken – vilket bidrar till en tryggare arbetsmiljö för de anställda.

Eftersom 365id Scannern® endast kräver internet och elström, är det mycket enkelt att skapa en säkrare hotellverksamhet.

En bild på skannade id-handlingar kan sparas och/eller skickas till er egna kunddatabas. Detta förenklar och säkerställer uppföljning av identifiering av kunder.

ID-säkerhet i abonnemangsform

365id Scannern®

365id Scannern® kräver endast internet och elström, vilket gör det mycket enkelt att komma igång och dyr integration undviks. Resultatet från skanningar kan kopplas samman med andra system, om så önskas. Personalen behöver i övrigt ingen utbildning utan kan lätt använda sig av systemet.

Systemfunktioner

  • Skannar körkort, pass och id-kort
  • Verifierar id-handlingars äkthet
  • Kontrollerar utgångsdatum
  • Möjlighet att lagra bild på skannade id-handlingar
  • Anpassad mot dataskyddsförordningen
  • Hög datasäkerhet
  • Support och installationsstöd
Flera hotell har redan valt 365id för att stoppa id-bedrägerier snabbt, enkelt och till en låg kostnad, kontakta oss för mer information!

Fyll i uppgifterna, så kontaktar vi dig

+46 10-12 21 900 info@365id.com