ID-skydd för Elektronikhandlare

ID Skydd för Elektronikhandlare

Känner ni igen er i följande scenario?

Verksamheter som erbjuder handel via fakturaköp är alltid potentiella mål- och faller ofta offer för bedragare. Dyra TV-apparater, datorer och Apple-sortimentet är särskilt intressanta objekt för bedragarna.

Elektronikprylar är lättsålda och genererar stora summor för bedragare. De kan utan problem ha sålt dem vidare inom loppet av endast ett par timmar och få kontanter direkt i handen.

Detta har visat sig vara återkommande problem för er inom elektronik och detaljhandel, vilket är något vi vill hjälpa er ändra på.

Hur kan 365id hjälpa er som elektronikhandlare?

365id Scannern® säkerställer på några få sekunder att bedragarna inte kan använda falska id-handlingar för att få ut attraktiva varor.

En bild på skannade id-handlingar kan sparas och/eller skickas till er egna kunddatabas. Detta förenklar och säkerställer uppföljning i identifieringen av kunder.

Våra kunder upplever också att bedragarna undviker att gå in om dom ser att det står en 365id Scanner® på disken. – vilket bidrar till en tryggare arbetsmiljö för dom anställda.

Kassa- och kundprocessen effektiviseras och som elektronikhandlare kan du ägna mer tid åt kunden samtidigt som du stoppar id-bedrägerier snabbt, enkelt och till en låg månadskostnad.

ID-säkerhet i abonnemangsform

365id Scannern®

365id Scannern® kräver endast internet och elström, vilket gör det mycket enkelt att komma igång och dyr integration undviks. Resultatet från skanningar kan kopplas samman med andra system, om så önskas. Personalen behöver i övrigt ingen utbildning utan kan lätt använda sig av systemet.

Systemfunktioner

  • Skannar körkort, pass och id-kort
  • Verifierar id-handlingars äkthet
  • Kontrollerar utgångsdatum
  • Möjlighet att lagra bild på skannade id-handlingar
  • Anpassad mot dataskyddsförordningen
  • Hög datasäkerhet
  • Support och installationsstöd
Flera elektronikhandlare har redan valt 365id för att stoppa id-bedrägerier snabbt, enkelt och till en låg kostnad, kontakta oss för mer information!

Elektronikhandlare som valt 365id

Fyll i uppgifterna, så kontaktar vi dig

+46 10-12 21 900 info@365id.com