ID-skydd för Biluthyrare

ID Skydd för Biluthyrare

Känner ni igen er i följande scenario?

Många biluthyrare drabbas av kostsamma problem, då id-bedragare försvinner med- eller orsakar skador på deras bilar. Situationer som dessa, och de kostnader som tillkommer, är dock något som kan- och bör undgås med vår hjälp.

Ni som biluthyrare har lagkrav på att verifiera kundens körkort och vi hjälper gärna till med detta.

Hur kan 365id hjälpa er biluthyrare?

365id Scannern® hjälper biluthyrare att verifiera id-handlingar och framförallt körkorts äkthet och utgångsdatum.

Kassa- och kundprocessen effektiviseras och som biluthyrare kan du ägna mer tid åt kunden samtidigt som du stoppar id-bedrägerier snabbt, enkelt och till en låg månadskostnad.

Som biluthyrare har du också möjlighet att komplettera med tilläggstjänsten Validated by 365id som kontrollerar att svenska körkort ej är spärrade eller förlustanmälda hos Transportstyrelsen.

Möjligheten att lagra bild på skannade id-handlingen ger biluthyrarna ett säkert och effektivt sätt att hantera försäkringsärenden och skadehantering mm.

ID-säkerhet i abonnemangsform

365id Scannern®

365id Scannern® kräver endast internet och elström, vilket gör det mycket enkelt att komma igång och dyr integration undviks. Resultatet från skanningar kan kopplas samman med andra system, om så önskas. Personalen behöver i övrigt ingen utbildning utan kan lätt använda sig av systemet.

Systemfunktioner

  • Skannar körkort, pass och id-kort
  • Verifierar id-handlingars äkthet
  • Kontrollerar utgångsdatum
  • Möjlighet att lagra bild på skannade id-handlingar
  • Anpassad mot dataskyddsförordningen
  • Hög datasäkerhet
  • Support och installationsstöd
Flera biluthyrare har redan valt 365id för att stoppa id-bedrägerier snabbt, enkelt och till en låg kostnad, kontakta oss för mer information!

Biluthyrare som valt 365id

Fyll i uppgifterna, så kontaktar vi dig

+46 10-12 21 900 info@365id.com