ID-skydd för Banker

ID Skydd för Banker

Har ni liknande problem?

Genom kontinuerlig kommunikation med flera banker har vi förstått att denna bransch drabbas av id-bedrägerier regelbundet – något som vi vill se till att stoppa! En 365id Scanner® kommer öka säkerheten på er bank och för era kunder.

Det finns idag ett stort behov och efterfrågan av 365id’s säkerhetslösningar hos banker. Då ni behandlar och arbetar med id-handlingar dagligen är det viktigt att snabbt kunna verifiera kundens identitet. Falska id-handlingar kan ställa till stor skada när det kommer till att ta lån och få BankID.

Hur kan 365id hjälpa er bank?

Att underlätta er personals- och i längden även polisens arbete gällande id-bedrägerier. Vi försöker, tillsammans med er, komma fram till den bästa lösningen för era behov.

Med en 365id Scanner® kan du på några sekunder stoppa id-bedrägerier genom att verifiera en id-handlings äkthet och utgångsdatum.

En bild på skannade id-handlingar kan sparas och/eller skickas till er egna kunddatabas. Detta förenklar och säkerställer uppföljning i identifieringen av kunder.

Våra kunder upplever också att bedragarna undviker att gå in om dom ser att det står en 365id Scanner® på disken.

ID-säkerhet i abonnemangsform

365id Scannern®

365id Scannern® kräver endast internet och elström, vilket gör det mycket enkelt att komma igång och dyr integration undviks. Resultatet från skanningar kan kopplas samman med andra system, om så önskas. Personalen behöver i övrigt ingen utbildning utan kan lätt använda sig av systemet.

Systemfunktioner

  • Skannar körkort, pass och id-kort
  • Verifierar id-handlingars äkthet
  • Kontrollerar utgångsdatum
  • Möjlighet att lagra bild på skannade id-handlingar
  • Anpassad mot dataskyddsförordningen
  • Hög datasäkerhet
  • Support och installationsstöd
Flera banker har redan valt 365id för att stoppa id-bedrägerier snabbt, enkelt och till en låg kostnad, kontakta oss för mer information!

Banker som valt 365id

Fyll i uppgifterna, så kontaktar vi dig

+46 10-12 21 900 info@365id.com