Bilförsäljning

Verifiera din kunds identitet, för över data till kundhanteringssystemet och undvik bedrägeri

Fördelar för dig

Med en id-verifieringslösning från 365id överförs rätt kundinformation snabbt, enkelt och tryggt till det befintliga kundhanteringssystemet för vidare bearbetning.

stoppadbedagerier ikon

Stoppa och avslöja bedrägerier

overforing ikon

Snabb och enkel överföring av kunddata till kundhanteringssystemet

overskadligkostnad ikon

Låg och överskådlig månadskostnad oavsett antal skanningar

lagring ikon

Lagring av bilder på id-handlingar

Vad hjälper vi bilförsäljare med?

Varje dag hanteras mängder med fordon, till mycket höga värden. Hanteringen av kunders information och identitetskontroll är vital för en bilfirma. Samtidigt som företaget vill och behöver göra allt det kan för att skapa säkra och trygga rutiner, behöver samma rutiner upplevas som smidiga och enkla för kunderna.

Kunduppgifter från skannade dokument kan automatiskt överföras till ditt CRM system (Customer Relationship Management System). Du kan välja att lagra en bild på skannade id-handlingar och körkort. När lagringstiden upphör raderas samtliga kunduppgifter automatiskt.

Med ett system från 365id verifieras kundernas identitet och körkort snabbt, smidigt och falska handlingar stoppas direkt. Vi hjälper dig att förhindra bedrägerier av olika slag, vilket skapar en mycket hög nivå av trygghet för företaget.

Verifiering i realtid

Med 365id verifieras id-handlingar från hela världen i realtid vilket gör det enkelt och smidigt för bilförsäljare att verifiera identiteten på sina kunder.

Äktheten på id-handlingar och dess utgångsdatum verifieras på några sekunder och svaret presenteras i realtid. Som en del av tjänsten ingår möjligheten att lagra bilderna på skannade id-handlingar.

Bilförsäljare som använder 365id får också fördelen att bedrägerier förebyggs, då bedragare undviker bilförsäljningskontor där 365id Scanners finns

Scanner

Kontakta oss

Kontakta oss om du vill ha en gratis demo eller har frågor om våra lösningar. En ansvarig säljare kommer att kontakta dig så fort hen kan. 

integrera ikon
integrera ikon

Integrera

Integrera enkelt till ert befintliga kundhanteringssystem för sömlös överföring av kundinformation från skannade id-handlingar och körkort. Lägg även till den utökade tjänsten Körkortskollen som är en koppling mot Transportstyrelsen för automatisk och snabb verifiering av spärrade eller förlustanmälda körkort.

Att samarbeta med oss på 365id innebär för bilförsäljare att säkerheten för er verksamhet höjs och förbättras genom smidigare och tryggare arbetsprocesser. Detta samtidigt som kundhanteringsprocessen och själva affärsuppgörelsen mellan dig och kunden blir snabbare och säkrare för båda parter.

Prisvärda lösningar

Vi på 365id erbjuder smarta och enkla lösningar för bilförsäljare. Våra tjänster är snabba att komma igång med och kräver i princip inga interna resurser eller andra investeringar. Vårt API gör det väldigt enkelt att integrera med befintliga kundhanteringssystem. 

Vi erbjuder marknadens säkraste och mest prisvärda lösningar. Detta ger en säkrare arbetsmiljö, minskade administrationskostnader och minimerad risk för både bedrägerier och fel pga. den mänskliga faktorn.

Lagring av id-handlingar

Med 365id får man möjligheten att lagra bilder på skannade id-handlingar. Detta gör att det administrativa arbetet förenklas betydligt. I brottsutredningar kring identitetsbedrägerier samt vid eventuella skade- och försäkringsärenden är fördelen att skannade id-handlingar finns tillgängliga. Du som kund väljer om lagring ska ske och hur lång lagringstiden skall vara. 

Med vår lagring av skannade id-handlingar kan vi enkelt och smidigt bistå med underlag om vilken id-handling som används vid det specifika tillfället.

En kopia på skannade id-handlingar och körkort lagras och vid behov kan dessa hämtas upp via 365id Portalen eller beställas på support@365id.com.

365 Ikon2
Scroll to Top